Hirdetés

Tom Hardy belebújt egy Pókember jelmezbe, az internet találgatni kezdett

|

A kép később lekerült az Instagramról, ami csak még több olajat öntött a tűzre.

Hirdetés

Tom Hardy posztolt egy képet magáról a Pókember jelmezben, ez pedig komoly találgatásokat indított be a Marvel rajongói körökben, és egyre jobban bepörgött mindenki, amikor nem sokkal később törölte is a Venomot játszó színész a fotót. Sokan feltételezik, hogy ez egy előjel arra, hogy Tom Holland Pókembere felbukkanhat a Venom 2-ben. Erre persze semmilyen más jel nem mutat, de mikor kellettek konkrétumok a tömegeknek arra, hogy lázba jöjjenek?

Hirdetés

Az persze nem titok, hogy mind Tom Holland, mind Tom Hardy szeretnének összehozni legalább egy közös jelenetet, és most hogy a Sony és a Marvel Studios újra puszipajtások, talán erre meg is van az esély.

Ha igazak a pletykák, miszerint a Disney és a Marvel Studios 5 milliárd dollárt kínálnak a Sonynak a Pókember jogokért, és a stúdiónak sikerül megvásárolnia a karakter megfilmesítési jogait, akkor persze megint teljesen más helyzet állhat elő, de egyelőre kezeljünk mindent fenntartásokkal, és tippelgessünk törölt fotók alapján. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)