Hirdetés

Tom Hardy szeretne Venomként harcolni a Bosszúállók ellen

|

A Sony egyelőre saját filmes univerzumot szeretne építeni Pókember egyik legnagyobb ellenfele köré, de az őt alakító színésznek nem meglepő módon tetszene, ha átruccanhatna a Marvel mozifilmek világába is.

Hirdetés

A Venomot alakító Tom Hardy nemrég az MTV-nek adott egy interjút a hamarosan a mozikba kerülő film kapcsán. A beszélgetés gyors random kérdésekkel indult, de hamar rátértek a lényegre. 

Hirdetés

Hardy többek között arról is mesélt, hogy saját kisgyerekei aktív nézői Pókember és Venom animációs adaptációinak, valamint van egy csomó Venom játékfigurájuk. Ezeket az aspektusokat sem szabad elfelejteni, mikor a film korhatárbesorolása miatt morcoskodik valami - a Venom az Egyesült Államokban PG-13, az Egyesült Királyságban pedig 15+-os besorolást kapott, nálunk elvileg 16-os karikával kerül a mozikba, míg a hiányolt R-besorolás már 17 éven felülieknek való ajánlást jelentene és explicit erőszak megjelenítését feltételezné.  

Ennél azonban sokkal érdekesebb az interjú azon része, mikor Hardy csillogó szemekkel beszél arról, hogy mennyire szeretne egyszer Venomként egy Avengers moziba is bekerülni. Mi is imádnánk, ha egyszer a Bosszúállók ellen, vagy épp az ő oldalukon (elvégre Venom a képregényekben gyakran nem gonosztevőként, hanem antihősként szerepel) szállna harcba. Ez persze nem a színészen múlik, a Sony jelenleg azon dolgozik, hogy egy saját Venom univerzumot építsen ki, és ebbe a világba helyezze a későbbiekben érkező képregényes filmjeit. Hardy kitért arra, hogy az utóbbi forgatókönyvvel sincs a világon semmi gondja, elvégre a Sony-nak több mint 900 Venomhoz kapcsolódó karakterhez van hozzáférése, így pedig tényleg simán lehet hosszútávra tervezni. 

Nektek tetszene, ha később Venom beolvadna a Marvel filmes univerzumba és tényleg találkozhatna a Bosszúállókkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)