Hirdetés

Tom Hiddlestonból borzalmas ASMR videós lenne

|

Loki éppen körbeturnézza az összes olyan helyet, ahol promotálhatja a sorozatának utolsó epizódját, így persze Jimmy Fallonhoz is beugrott egy körre.

Hirdetés

Az ASMR valahogyan kiemelt téma lett a celebvilágban: mindenki, akinek a neve valaha szerepelt egy reklámtáblán, vagy csinált már ASMR videót, vagy épp arra készül. Tom Hiddleston ugyan még nincs ezek között, de a Tonight Show-s szereplését csak egy hajszál választja el attól, hogy beleférjen a műfaji meghatározásba. Leszámítva persze azt a részt, amikor szándékos fülvérzést okozott egy tészta törésének utánzásával.

Hirdetés

Hiddleston egyébként egy híresen jó utánzó, de az ismert színészek megidézése helyett Jimmy Fallon azt várta tőle, hogy a recsegő papír vagy az eltörő tészta hangjait adja vissza. Ezek a hangok egyébként kellemesen lenyugtathatják az idegrendszert, de nem akkor, amikor Hiddelston szájából jönnek.

Még sok kaland vár Lokira, mielőtt belefoghat egy tényleges ASMR csatorna felépítésébe. Ma például végig nézhetjük, hogy hogyan zárja le a sorozatának történetét, de augusztusban a Marvel What If...? szériában is viszontláthatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)