Hirdetés

Tom Holland a Pókember 3 forgatókönyvét iPaden kapta meg, amit majdnem össze is tört

|

Az egy dolog, hogy spoilerezget néha, de az, hogy már egy iPad sincsen biztonságban a kezében, szintén nem túl jó jel.

Hirdetés

Bár mostanság az Uncharted filmváltozata miatt emlegetjük Tom Hollandet, azt sem szabad elfelejteni, hogy az ifjú színész még Pókember karakterével sem végzett. A hálószövő következő kalandját elvileg még idén forgatni kezdik, és számos részlet van, ami miatt izgatottan várhatjuk, beleértve Jamie Foxx és Benedict Cumberbatch bevonását is. A Pókember 3-mal kapcsolatban a napokban mi is összeszedtünk 5 tényt és teóriát, bár az alábbi sztorit nem láttuk előre. 

Hirdetés

Holland legendásan rosszul tud titkot tartani és mókás anekdoták keringenek arról, hogy akár Spoiler-Mannek is hívhatnák Spider-Man helyett, mindazonáltal meglepő módon a Pókember 3-ról egyelőre még nem árult el semmit a követőinek. Bár eseménytelen azért így sem volt a bejelentkezése.

A színész az Atlantában felvett Instagram sztorijában mesélt arról, hogy megkapta az új film szkriptjét, méghozzá egy iPaden, csakhogy a videó egy pontján egy csattanás hallatszik, majd Holland azt mondja, hogy eltörte a készüléket. Szerencsére a kijelzőn nem látszik semmi sérülés és a színész sem ijedt meg túlzottan, szóval a masina remélhetőleg túlélte a kalandot. 

Akárhogy is, J. Jonah Jameson (J.K. Simmons) ezután jogosan harsoghatja majd azt a derék polgároknak, hogy az elvetemült pókszörny beállt a vandálok közé. Már halljuk is a hangját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)