Hirdetés

Tom Holland a Pókember forgatására hívta a hős kisfiút, aki megmentette testvérét egy kutyatámadástól

|

A hősies srácnak több Marvel sztár is üzent korábban, de most olyan Pókember élményben lehetett része, amit nem fog elfelejteni.

Hirdetés

Talán emlékeztek még arra a elképesztő és szívmelengető történetre, ami tavaly júliusban futott végig az interneten: az akkor hatéves Bridger Walker a saját testi épségét kockáztatva megmentette kishúgát egy kutya támadásától, és bár komoly sérüléseket szerzett többek között az arcán is, azonban testvérét sikeresen megóvta a veszélytől.

Önfeláldozó tette sokak figyelmét felkeltette, és ezek közé tartozott a Marvel Filmes Univerzum több szereplője is. Chris Evans és Robert Downey Jr. például személyes üzenettel készültek a kis hősnek, és mindketten relikviákat ígértek neki, Tom Holland viszont ennél is többet tett: meghívta őt és családját a Pókember: Nincs hazaút forgatására. 

Hirdetés

A film nemrég a mozikba került és éppen rekordokat döntöget, Bridger édesapja, Robert pedig Instagramon árulta el, hogy Holland tartotta a szavát és valóban találkozott a fiával. A srác ellátogathatott a forgatásra, lóghatott a teljes Pókember-jelmezben lévő színésszel és Zendayával, valamint részt vehetett egy kaszkadőrmutatvány gyakorlásában is, amelynek keretében Holland karjában tapasztalhatta meg, hogy milyen a hálóhintázás. 

"Amikor megérkeztünk a forgatásra, kicsit tartottam attól, hogy ha a függöny mögé tekintenek, akkor a gyerekek számára elveszik a filmek varázsa. Ennek ellenkezője történt! Tom, Zendaya, Harry és az egész stáb tett róla, hogy a gyermekeink sztárnak érezzék magukat. Ők nem csupán játsszák, hogy közkedvelt és barátságos hősök, hanem valóban azok."

- mondta el a hálás apuka, aki hozzátette, hogy meghatottan nézte, Holland milyen szeretettel bánik a gyerekeivel, mintha ő lett volna az, akinek izgatottnak kellene lennie, nem pedig fordítva.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A fiatal színész egyúttal a megfelelő "Pókember-pózt" is megtanította Bridgernek, ezt láthatjátok alább. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)