Hirdetés

Tom Holland véletlenül több száz embernek spoilerezte el a Bosszúállók: Végtelen háborút

|

A Pókembert játszó színész azt hitte, a rajongók már látták a filmet, és rögtön bele is tenyerelt egy hatalmas spoilerbe.

Hirdetés

Mióta Tom Holland csatlakozott a Marvel filmes univerzumához, azóta poénkodnak folyamatosan azzal, hogy a fiatal színész egyszerűen nem tud titkot tartani. A biztonság kedvéért a forgatókönyvből csak egy lecsupaszított változatot kap, és a cselekmény egészéről sem mesélnek neki, nehogy bármit elkotyogjon. Az alábbi történet nyilvánvalóan spoileres lesz, de ezt már bizonyára sejtettétek.

Hirdetés

De minden elővigyázatosság ellenére Holland megint belenyúlt a dologba. A színész elmesélte, hogy a premier napjára a Marvel bérelt egy nagy partibuszt, amibe Kevin Feige, a Russo testvérek, és a teljes filmes gárda beült, és így járták Los Angeles különböző vetítéseit, hol a film előtt hype-olva a nézőket, hol a film után elemezve a látottakat. Az egyik vetítésen Holland nyithatta meg a bulit, a színész pedig így emlékszik vissza a történtekre:

Amikor odaértünk, valaki azt mondta, hogy a teremben ülők már látták a filmet. Úgyhogy amikor megkaptam a mikrofont, besétáltam a terembe és azzal indítottam, hogy "Nyugi, még életben vagyok!" Mire az egész terem (akik még nyilvánvalóan nem látták a filmet) csodálkozva bámult rám, hogy mégis mi a fenéről beszélek? Mi az, hogy még mindig élek? Aztán kinéztem oldalra, ahol Kevin Feige és a rendezők integettek, hogy azonnal fogjam be a számat. Szóval a premier napján a vetítés előtt közel 300 embernek tettem tönkre az élményt, amit nagyon sajnálok.

Szerencsére a folytatásról még semmit nem árultak el a színésznek, úgyhogy azt nem tudja majd elspoilerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)