Hirdetés

Tom Holland elárulta, mely Marvel hőssel kalandozna együtt Pókemberként

|

A Peter Parkert alakító színész elmondta, rendkívül élvezte a Pókember: Nincs hazaút azon jelenetét, amikor Charlie Coxszal dolgozhatott együtt.

Hirdetés

A történetből kifolyólag a Pókember korábbi filmfeldolgozásának sztárjai mellett Marvel médiauniverzumának több tagjával is együtt dolgozhatott a Nincs hazaút forgatásán Tom Holland, akiről nehezen képzeljük el, hogy valamelyik kollégájáról ne a pozitivitástól kicsattanóan nyilatkozzon. Egy friss interjúban Charlie Coxnak, a Daredevil sorozatból vendégszereplőként beugró Matt Murdock megformálójának jutott ki a dicséretből.

Hirdetés

Holland elmondta, hogy szakmai szempontból hatalmas élményt jelentett neki a közös munka, ennek kapcsán pedig természetesen további közös kalandokról is vizionálni kezdett Peter Parker aktuális verziójának megformálója, aki valószínűleg rengeteg további Pókember-film elkészítésében benne lenne.

"Charlie-val dolgozni rendkívül izgalmas volt. Nagy rajongója vagyok a Daradevil sorozatnak, és fantasztikus színésznek tartom őt. Csodás munkát végzett a karakterrel, és ugyan csak egy kis vendégszerep volt az övé, ez megvillantotta, mit hozhat a jövő. Ez a jelenet tényleg egy igazi színészi munka volt"

- mondta a legközelebb Nathan Drake-ként a moziban látható színész.

"Olyan volt, mint egy színészi műhely, ahol olyan emberekkel dolgozhatok, akikre igazán felnézek, és Charlie-val dolgozni nagyon szórakoztató volt. Nagyon menő volt látni, ahogy egy pillanat alatt megint belekerült a szerepbe, aminek én is a rajongója vagyok, és amit nyilván ő is nagyon szeret. Szóval elég király volt, és remélem, hogy egy nap találunk rá módot, hogy Pókember és a Fenegyerek megint összeálljon.

- fejtette ki véleményét Holland.

Ugyan a Daredevil sorozatot három évad után 2018-ban törölte a Netflix, egyszer még szinte biztos, hogy látjuk Coxot Matt Murdock szerepében. Ugyanis a Pókember: Nincs hazaút öt kivágott jelenete közül az egyik, aminek a címe "Happy nagyon jó ügyvédje", minden bizonnyal részben az ő karakteréről szól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)