Hirdetés

Tom Holland is megszólalt az új Pókember-trilógia kapcsán

|

Nyilván maga Pókember sem maradhat csendben, ha a semmiből rögtön három új filmet jelentenek be vele a főszerepben.

Hirdetés

Tegnap derült égből érkezett a Sony-féle Pókember filmek producerének kvázi bejelentése, Amy Pascal ugyanis azt mondta, hogy a Pókember: Nincs hazaút után is folytatódik a Sony Pictures és a Marvel Studios együttműködése, továbbra is Tom Holland marad Pókember, sőt egyből belengetett egy teljes új Pókember-trilógiát, vagyis három új mozifilmet. Nem tudjuk persze, mennyire tudatos ez a kommunikáció, vagy mennyire dolgozik ismételten saját szakállára Pascal - ne feledjük, milyen vicces mémeket szült, mikor egy interjú során kijelentette, Venom is az MCU része, az ekkor mellette ülő Kevin Feige arcán az érzelmi skála összes variációja végigfutott, miközben ezt kellett hallgatnia. 

Pascal tehát gond nélkül képes elkotyogni olyan szupertitkos belsős terveket, amiket még messze nem akar(t volna) kommunikálni a Marvel, és simán lehet, hogy most is erről van szó, hiszen a producerasszony gyakorlatilag elspoilerezte ezzel azt, hogy Peter Parker biztosan túléli a Pókember: Nincs hazaút eseményeit. De mit szól mindehhez maga Tom Holland?

Hirdetés

A Quotidien nevezetű francia talk show-ban Holland a következőket mondta el a friss "bejelentés" kapcsán:

"Nézzétek, csak annyit tudok mondani, hogy most nagyon-nagyon izgalmas dolgokról kell beszélgetnünk. Nem tudom, hogy pontosan mit takarnak ezek a dolgok, vagy egyáltalán mit fognak jelenteni. De úgy tűnik, hogy egy hihetetlenül fényes jövő áll előttem, és ahogy korábban is mondtam, a Pókember örökké bennem fog élni."

Holland korábban arról is beszélt, nagyon furcsa érzés, hogy most először nincs aktív szerződése, a korábbi megállapodásai véget értek a Pókember: Nincs hazaút, valamint a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában forgatásaival. Nagyon úgy fest tehát, hogy Pascal azelőtt beszélt az új Pókember-filmekről, hogy egyáltalán megállapodtak volna ezekről a potenciális főszereplővel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Valószínűleg persze nem lesz nehéz nyélbe ütni a dolgokat Tom Hollanddel, hiszen a színész imádja Pókember szerepét, ami nagyjából annyira összenőtt már vele, mint Vasemberé Robert Downey Jr.-ral. A Pókember: Nincs hazaút december 16-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)