Hirdetés

Tom Holland nagyon szeretett volna James Bond lenni

|

De végül egy egész más projekt szökkent szárba az álomból, amit nemsokára a mozikban is megtekinthetünk.

Hirdetés

Tom Holland talán sosem volt annyira menő, mint most, hiszen a Pókember: Nincs hazaúttal akkora sikert aratott, hogy a készítők még a legjobb filmnek járó Oscar-díj megszerzését sem tartják kizártnak.

Játékos szemmel viszont már a brit színész következő dobása, a február 18-án érkező Uncharted-mozi az igazán izgalmas téma, melynek nemrég az egyik jelenetébe is bepillantást nyerhettünk. Holland a napokban a Total Filmnek adott interjút, amiben elmesélt egy érdekes sztorit a film keletkezéséről.

Hirdetés

Nathan Drake megformálója szerint az Uncharted-mozi azért jöhetett létre, mert ő felkereste a Sonyt egy James Bond spin-off ötletével, ami a legendás titkosügynök fiatalkori énjével foglalkozott volna.

"A Pókember 2. [a Pókember: Idegenben] után vagy közben volt egy találkozóm a Sonyval, hogy bemutassam egy fiatal Bond-film ötletét, amit én találtam ki. Ez James Bond eredettörténete volt. Nem igazán volt értelme. Nem működött. Egy fiatal srác álma volt, és nem hiszem, hogy a Bond alkotóit különösebben érdekelte volna."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az ötlet viszont egy másik beszélgetéshez vezetett, amiből Holland szerint végül kisült az egyik legsikeresebb PlayStation-exkluzív cím filmes feldolgozása.

"Az ifjú Bond-film viszont azt az ötletet szülte, hogy lehetne csinálni egy Nathan Drake-sztorit inkább eredettörténetként, mint a játékok kiegészítéseként. És ez elindított egy beszélgetést."

Tény és való, hogy a Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszterosztag, Venom) rendezésében és Mark Wahlberg társfőszereplésével készülő produkció valóban az ifjú Nathan Drake-re összpontosít, szóval még lehet is valami abban, amit a színész állít. Mi mindenesetre már nagyon várjuk a filmet, de csak remélni tudjuk, hogy jobban sikerül majd, mint a Resident Evil elfuserált feldolgozása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)