Hirdetés

Tom Holland nem csak Pókemberként képes elképesztő mutatványokra

|

Videó bizonyítja, hogy Peter Parker MCU-s és Nathan Drake megformálója akár a való életben is lehetne szuperhős.

Hirdetés

Tom Holland elég régóta aktív már színészként, ám az igazi áttörést és a széleskörű ismertséget az MCU-s Pókember szerepe hozta meg neki, akit a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháborút követően számos filmben alakított nagyon meggyőzően.

A hálószövő trükkjeinek hiteles megjelenítéséhez nyilván szükség volt némi technikai segítségre, de valaki időközben csinált egy összeállítást, ami alapján bizony kijelenthetjük, hogy a színész sem ügyetlen, ha akrobatikus mozdulatokat kell bemutatni.

Hirdetés

Egy Soso nevű YouTube-felhasználó állította össze az alább látható, nagyjából 4 perces videót, ami megmutatja, hogy milyen trükkökre, szaltókra és egyéb mutatványokra képes Tom Holland. Az összevágott anyagok között találunk olyat, ami különböző filmek forgatásán készült, de hétköznapibb jeleneteket is.

A színész egyébként nemcsak a Pókember-filmekben, hanem már egy videojátékos adaptációban, az Unchartedben is megmutathatta, mennyire ügyes. Lehet, hogy sokan nem pont őt képzelték el a fiatal Nathan Drake tökéletes megformálójaként, de az akciójelenetekben bizony nem igazán lehetett panasz a színész teljesítményére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)