Hirdetés

Tom Holland otthagyja a közösségi médiát, az indok teljesen hétköznapi

|

Abszolút érthető döntést hozott a 26 éves színész.

Hirdetés

Tom Holland korunk egyik legkeresettebb fiatal színésze, aki olyan filmekben örvendeztette meg rajongóit, mint a Cherry: Az elveszett ártatlanság, az Uncharted, és persze az új Pókember-trilógiában és több már Marvel-moziban is ő alakította Peter Parkert - ó, és persze ne feledkezzünk el arról a bizonyos 2017-es Lip Sync Battle epizódról sem, ami már 132 millió megtekintésnél jár YouTube-on.

Holland kedvese ráadásul nem más, mint az MCU-s partnere, az MJ-t alakító Zendaya - akit nemrég Budapesten is meglátogatott, hiszen az énekes/színésznő a magyar fővárosban forgatja a Dűne folytatását. Nem túlzás azt állítani tehát, hogy Tom Holland a figyelem középpontjában áll, és ez igaz természetesen a közösségi médiára is.

Hirdetés

Holland nemrég közölte, egy időre biztosan teljesen kiszáll a közösségi médiából, erre pedig egy végtelenül egyszerű oka van: saját mentális egészsége megőrzése. Elmondta, hogy amikor beszippantották a közösségi oldalak, akkor nagyon nehezen tudott csak kiszakadni a bűvkörükből. 

A színész egészen pontosan Twitterről és Instagramról távozott, ez pedig rajongóinak is feltűnt, úgyhogy egy gyors videó erejéig még visszatért, ebben magyarázta el részletesen, hogy miről is van szó.

Videójában Holland felhívta a figyelmet egy stem4 nevű szervezetre is, ami a tinédzserek mentális egészségének megőrzését tűzte ki céljából - az egyesületet maga Holland, és a színész testvérei is támogatják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)