Hirdetés

Nemcsak Pókember, hanem az őt játszó színész keze is elég ragadós

|

Tom Holland saját állítása szerint több apróságot is elcsent már az MCU-s forgatások során.

Hirdetés

Elég sűrűn hallani olyan sztorikat, hogy egy-egy színész elrak valamilyen ikonikus kelléket a forgatásról, és mivel ezek legtöbbször csak apróságok, általában a stúdió munkatársait sem zavarja túlzottan a dolog. Persze azért akad olyan is, aki már egy szatyornyi holmit hazavitt.

Hirdetés

Tom Holland 2016 óta alakítja Pókember szerepét a Marvel filmes univerzumában, és saját elmondása szerint tele a háza filmes kellékekkel, mivel sokszor visz haza ezt-azt a munkából, gyakran a stúdió vagy a producerek engedélye nélkül. Erről a BBC Radio 1 interjújában mesélt, és azt is elárulta, hogy a birtokában van egy hálólövő szett a Pókember jelmezről, amiről a Marvel eddig nem is tudott.

Emellett megvan még neki Tony Stark szemüvege is, és állítása szerint egyszer még egy komplett jelmezt is el akart vinni, csak egy kissé nehéz elsétálni a forgatási helyszínről Pókembernek öltözve. Holland szavaiból az derült ki, hogy eddig még nem került bajba az efféle dolgok miatt, ráadásul valószínűleg nem is hiányolja senki ezeket az apróságokat, mivel ha hihetünk a színésznek, akkor rengeteg darab készül az egyes kellékekből, mert folyton tönkremennek.

Ti milyen relikviát vágnátok zsebre legszívesebben egy MCU-s forgatásról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)