Hirdetés

Tom Holland benne lenne egy Pókverzum filmben Maguire és Garfield oldalán

|

Ez nem azt jelenti, hogy készül egy ilyen film, de a jelenlegi Pókember szerint zseniális lenne, ha Tobey Maguire és Andrew Garfield csatlakoznának hozzá.

Hirdetés

Ha a Sony és a Marvel megadnák rá a lehetőséget, akkor az MCU filmekben Pókembert játszó Tom Holland nagyon szívesen részt venne egy Pókverzumos kalandban. Az élőszereplős filmek eddigi pókjainak összeállása biztosan nagyot szólnának a kasszáknál, és hát miért is ne akarnánk nagyot álmodni? 

Hirdetés

Mivel hamarosan világszerte mozikba kerül a Pókember: Idegenben épp itt az ideje, hogy a Marvel Studios és a Sony elkezdjenek gondolkozni a folytatáson. Ennek kapcsán kérdezgették az újságírók, hogy mit szólna Holland, ha mondjuk egy filmre összeállna Maguire-rel és Garfielddal. Nyilván azonnal lázba jött az amúgy is impulzív színész:

"Elképesztő lenne. Nagyon-nagyon menő ötlet, olyasmi, amit szerintem a rajongók imádnának. Persze ez a Marvelen és a Sonyn múlik elsődlegesen, semmiképpen sem rajtam. Nem sétálhatok csak úgy be Feige irodájába, hogy 'ezt fogjuk csinálni legközelebb'. De tényleg nagyon menő lenne."

A Pókember: Idegenben producere, Amy Pascal egyébként nem zárja ki a lehetőséget, és annyit tett hozzá Tom Holland nyilatkozatához, hogy "minden lehetséges". Ez is persze csak üres hergelés, de a producer szerint a multiverzum elképesztően sok lehetőséget nyit az alkotók előtt, mindenről érdemes gondolkodni.

A Tobey Maguire főszereplésével készült Pókember filmekre a mai napig édes nosztalgiával gondolnak vissza a rajongók, és bár Andrew Garfield filmjei kevésbé lettek közkedveltek, senki sem bánna egy három generációs összeborulást. 

Ti mit szólnátok egy élőszereplős Pókverzumhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)