Hirdetés

Tom Holland szerint a Pókember 3 lesz az eddigi legkomolyabb önálló szuperhős film

|

Egyre csak érkeznek a pozitív ígéretek a Pókember 3 kapcsán. Most épp a főszereplő beszélt arról, milyen grandiózus a forgatókönyv.

Hirdetés

Ugyan még alcíme sincs a decemberre tervezett Pókembernek, az interneten szinte naponta tűnnek fel új információk, melyek mindig csak arról szólnak, hogy ez bizony egy őrült jó film lesz. A stáb hatalmas, a film a Marvel Filmes Univerzumából is alaposan kiveszi majd a részét.

Ha hihetünk a pletykáknak, a filmben több korábbi Pókember is feltűnik majd, így Tobey Maguire mellett Andrew Garfield is visszatérhet egy szerepre. Mellettük számíthatunk még Benedict Cumberbatch feltűnésére egy olyan univerzumból, ahol nem lett belőle varázsló, továbbá Elektro (Jamie Foxx) és Oki Doki (Alfred Molina) is már többször szóba került.

Hirdetés

Ha csak a híresztelések fele igaz, már elmondhatjuk, hogy egy hatalmas filmen dolgoznak a Marvelnél, Tom Holland pedig csak megerősíteni tudta a film körül alakuló hype-ot.

"Kijelenthetem, hogy ez a legambíciózusabb önálló szuperhősfilm ami valaha készült. Leülsz, elolvasod a forgatókönyvet, felfogod, hogy mit szeretnének ebből kihozni, és  ők meg is csinálják! Elképesztő!"

Ezek alapján már szinte biztosra vehető, hogy a Pókember 3 is a Multiverse része, az éppen futó WandaVisionnel együtt pedig jól körvonalazódni látszik, hogy a Marvel sok izgalommal készül az MCU következő etapjában is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)