Hirdetés

Tom Holland szerint nincs szükség újabb Vissza a jövőbe filmre

|

A színész szerint Robert Zemeckis mozija a mai napig annyira zseniális, hogy kár lenne egy fölösleges remake-kel bolygatni.

Hirdetés

Nemrég járta be az internetet az a videó, amiben a DeepFake technológia segítségével a Vissza a jövőbe egyik jelenetében Michael J. Fox és Cristopher Lloyd arcát kicserélték Tom Hollandéra és Robert Downey Jr.-éra. Az előbbi fizimiskája annyira illik Marty McFly-hoz, hogy sokan szerettek volna többet látni belőle az igazi Tom Hollanddal. A színész most elmondta, hogy mit gondol a videóról, és egy esetleges remake ötletéről. 

Hirdetés

A Pókember szerepével világhírűvé vált Holland hatalmas rajongója Robert Zemeckis 1985-ös filmjének, ezért nem kifejezetten örülne, ha valaki hozzányúlna a mai napig kultikus státusznak örvendő alkotáshoz. A BBC Radio 1-nek adott interjúban, mesélt arról, hogy korábban már felmerült egy remake ötlete, de szerintem semmi esély rá, hogy az eredeti filmeknél jobbat készíthessenek. Emellett viszont elismerte, hogy a videó nagyon jól sikerült, és benne lenne, hogy megcsinálják azt a jelenetet, amit láthattunk:

"Ha Downey és én, csak úgy poénból leforgathatnánk azt a jelenetet, amit a videóban megcsináltak, és ő fizetne nekem - hiszen neki rengeteg pénze van -, akkor megcsinálnám a béremért. Újraalkothatnánk azt a jelenetet. Szerintem ennyivel tartozunk a DeepFake-nek, hiszen olyan jó munkát végeztek.

Holland persze már itt poénra vette a kérdést, és ez az interjú további részében sem változott:

"Először majdhogynem sértőnek éreztem. Szinte az is a fejemben volt, hogy »Fel kell hívnom az ügyvédemet és beperelni valakit. Ez remek! Ma is kapok fizetést.« De nem tettem, hiszen szerintem ez egy fantasztikus videó volt. Beszélek Roberttel, és meglátjuk, hogy újra tudunk-e forgatni valamit ebből."

Mi csak egyetérteni tudunk a fiatal színésszel, hiszen a Vissza a jövőbe egyáltalán nem szorul felújításra, viszont az is kétségtelen, hogy ha ő és Downey Jr. összeraknák ezt a jelenetet, az fantasztikus tiszteletadás lenne az internetes kultúra irányába. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)