Hirdetés

Tom Sizemore életéért küzdenek az orvosok

|

A Ryan közlegény megmentése és még számos film 61 éves sztárját agyi aneurizma miatt kritikus állapotban szállították kórházba.

Hirdetés

Szombaton, helyi idő szerint hajnali két óra körül hirtelen rosszul lett és összeesett Los Angeles-i otthonában Tom Sizemore - írta meg a Fox News. Ügynöke, Charles Lago szerint azonnal hívták a mentőket, amint rábukkantak az eszméletlenül fekvő színészre, akit potenciálisan agyvérzést okozó agyi aneurizmával szállítottak kórházba.

Az intenzív osztályra került Sizemore állapota kritikus, a hozzátartozóit értesítették a történtekről. A portálnak nyilatkozó Lago úgy fogalmazott, hogy túl korai még bármit is mondani a felépülésével kapcsolatban, csupán annyit tehetnek, hogy várnak és reménykednek. Megerősítette, hogy a színészt állandó megfigyelés alatt tartják.

Hirdetés

Pályafutása során Tom Sizemore olyan produkciókban szerepelt, mint a Született július 4-n, Az 57-es utas, a Született gyilkosok, a Strange Days - A halál napja, a Szemtől szemben, a Ryan közlegény megmentése, a Sólyom végveszélyben és a Pearl Harbor - Égi háború. Ő szinkronizálta Sonny Forelli karakterét a Grand Theft Auto: Vice Cityben, valamint Sid Wilsont a 24: The Game-ben.

Drogproblémái és zaklatási ügyei miatt azonban a kétezres évek közepe óta elkerülték a komolyabb ajánlatok, jellemzően már csak kisebb költségvetésű, Asylum-szintű produkciókban bukkant fel, az olyan kivételes alkalmakat leszámítva, mint a Twin Peaks harmadik évada, 2017-ben, amiben szintén szerepelt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)