Hirdetés

Tomb Raider film - itt vannak az első hivatalos képek Lara Croftról

|

Jövőre kerül mozikba a 2013-ban megjelent rebooton alapuló film, és már azt is tudjuk, hogy remekül áll a hősnő szerepe Alicia Vikandernek.

Hirdetés

Ugyan korábban már megjelent néhány forgatási fotó az Oscar-díjas színésznő által eljátszott főszereplőről, hivatalosan még nem kaptunk betekintést a készülő filmbe. Most azonban érkezett két új kép, amelyeken megcsodálhatjuk az új Lara Croftot.

A Vanity Fair tette közzé a hivatalos fotókat, amelyek alapján elmondható, hogy szép munkát végeztek az illetékesek a szereplőválogatás során, illik a szerep Vikanderhez, és valószínűleg a színészi munkájával sem lesz probléma.

A Tomb Raider reboot filmből még nem láthattunk túl sok mindent, de azt már tudjuk, hogy nagyjából egy év múlva, 2018. március 16-án debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)