Hirdetés

Tomb Raider - az új trailer egy minden eddiginél hitelesebb Larát mutat

|

Befutott az új Tomb Raider mozi második előzetese.

Hirdetés

Nemrég elérhetővé vált az Alicia Vikander-féle Tomb Raider mozi második előzetese, ami a tavaly szeptemberben mutatott első trailernél is jobban felpörgetett bennünket. 

Hirdetés

Valahogy úgy képzelünk el egy kompetens, kemény főhősnőt, ahogy Alicia Vikandert látjuk a Tomb Raider film új kedvcsináló videójában. A 2013-ben újraindított játéksorozat új részeiben is egy ilyen kalandorkisasszonyt ismerhettünk meg, így mi tényleg csak örülni tudunk annak, hogy a karakter ezen változatát ültették át a filmbe. No, nem is húzom tovább, íme a friss előzetes:

Lehet, hogy az általános tendenciával ellentétben most tényleg egy jó videojátékos filmadaptációt kapunk? Mi nagyon örülnénk, ha sikerülne ezt elérnie az új Tomb Raider mozinak, ami március 15-én landol nálunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)