Hirdetés

Trance szimfonikus zenekarral? Mire készül a Video Games Live atyja?

|

Mi lesz abból, ha a világ egyik legnépszerűbb elektronikus zenével foglalkozó előadója összeáll egy hatalmas szimfonikus zenekarral? Nem tudjuk, de nagyon kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés

Ez a hét megint elképesztően sűrű lesz, hiszen a pénteki GameNight  és 576 Roadshow után még egy Video Games Live is lesz a hétvégén (nov. 16.). A koncertet megálmodó Tommy Tallarico pedig két előadás közt sem pihen, most épp egy új projekten dolgozik. 

Tallarico a népszerű trance előadóval, Brian "BT" Transeau-val állt össze (BT-t filmekben és játékokban, például a Need for Speed Undergroundban is hallhattuk), hogy megvalósítsanak valami olyat, amire korábban még nem volt példa. A két zenész arra törekszik, hogy BT legnagyobb sikerszámait átdolgozzák, és teljes szimfonikus kísérettel adják elő újra. 

A srácok most Kickstarteren akarnak összekalapozni 200 000 dollárt, hogy elkészítsék az albumot, amelyen egy 42 fős zenekar is közreműködik majd. Az Electronic Opus címre keresztelt album nemcsak digitálisan lesz elérhető, hanem élőben is előadják majd márciusban a Miami Music Conference-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)