Hirdetés

Top 5 Comic-Con 2018 trailer - ezek voltak szerintünk a legjobb előzetesek

|

A filmek és sorozatok kedvelőinek igazi örömünnep lett az idei Comic-Con, hiszen egy csomó ütős előzetest nézhettünk meg a napokban.

Hirdetés

Egy csomó izgalmas film és sorozat előzetesét villantották meg a stúdiók az elmúlt pár napban, mi pedig most kiválasztottuk közülük azt az ötöt, amiket a legboldogabb vigyorral a képünkön néztünk végig. 

Hirdetés

A lista természetesen teljesen szubjektív, benneteket pedig arra biztatunk, hogy lent a kommentek között osszátok meg velünk saját kedvenceiteket is, biztosan van még olyan előzetes, ami remekül sikerült, de a mi Top 5-ös felsorolásunkba pont nem került bele.

5. The Walking Dead 9. évad 

Sokan már hosszú ideje temetik a The Walking Dead sorozatot, de minden esély megvan rá, hogy a 9. évaddal végre sikerül annyit csavarni a mára már tényleg elég unalmassá vált szérián, hogy a régi rajongók is visszatérjenek. Egy vadnyugati irányba eltolt, western hangulatú világ, ahol már a legtöbben lovakkal és szekerekkel közlekednek az autók és motorok helyett, elég izgalmasnak tűnik, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy az alkotók mit hoznak ki mindebből. 

4. Godzilla: King of the Monsters 

Az új Godzilla film elég hálás alapanyagból dolgozik, hiszen ki ne akarná megnézni, ahogy toronyház méretű (vagy még azoknál is nagyobb) szörnyetegek rendezik le nézeteltéréseiket egy világrengető bunyó keretei között. Több klasszikus Godzilla-ellenfél is feltűnik a videóban: Mothra, Rodan és persze King Ghidorah is elég marconán fest. Az első trailer alapján arra lehet tippelni, hogy a gigászok összecsapásában Godzilla és Mothra az emberiség oldalán áll majd, Rodan és Ghidorah pedig inkább eltörölné fajunkat erről a bolygóról. Millie Bobby Brown szerepeltetése külön öröm, őt a Stranger Things óta a szívünkbe zártuk. 

3. Aquaman

A DC filmes univerzum (bocsánat, Worlds of DC) legújabb mozija, az Aquaman végre nem egy borongós, sötét és komor történetnek, hanem egy színes-hagos kalandnak ígérkezik, amelyben a címszereplő a hét tenger összes rondaságával összeakasztja a bajszát. Mi nagyon bízunk James Wan rendező munkájában, Jason Momoa pedig már most bitang jó főszereplőnek tűnik. December 20-án kiderül, jogos volt-e az optimizmusunk. 

2. Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Hiába segített Göethe Salmander elkapni Gellert Grindelwaldot, a sötét varázsló elég gyorsan kiszabadul a fogságból és belekezd egy gonosz sereg toborzásába. A második Legendás állatok moziból derül ki, hogy Dumbledore és Göethe hogyan próbálják majd ezt megakadályozni. Az új trailer egy rakás csodaszép szörnyeteget mutatott be, de ezeket a mesés kreatúrákat már el is várjuk a sorozattól. Ha viszont a különleges lényeket nem is láttuk volna, már csak Jude Law és Johnny Depp párosa miatt is azonnal jegyet váltanánk a filmre. Érdekes lesz egyébként az is, hogy J. K. Rowling mennyire tudja majd úgy szőni a történetet, hogy a folytatásokra is ugyanilyen lelkesen üljünk be, hiszen a Legendás állatok már most ötrészes filmsorozatként készül. 

1. Star Wars: The Clone Wars

A Comic-Con egyik legnagyobb meglepetését a Lucasfilm szállította, kiderült ugyanis, hogy a 2008-ban elindult és 2014-ben véget ért Star Wars: The Clone Wars animációs sorozat egy 12 részes új évaddal fog bűvülni valamikor a jövőben. Sajnos a premier dátumát egyelőre nem árulták el nekünk, de az biztos, hogy a Disney saját streaming szolgáltatásán mutatkozik majd be a hetedik szezon. Kevés ennél jobb hírt kaphattak volna a Csillagok háborúja rajongói. 

Most pedig jöhetnek a ti kedvenceitek! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)