Hirdetés

Top Gun 2 - jönnek a drónok, Tom Cruise is visszatér

|

Szó sincs arról, hogy a szőnyeg alá söpörték volna a Top Gun folytatást, a film producere szerint már készül a forgatókönyv.

Hirdetés

David Ellison nyilatkozata alapján a Top Gun 2-ben a konfliktus fő oka az ember és gép kapcsolata lesz.

Ellison, aki a Terminator: Genisys producere is, elmondta, hogy a Top Gun folytatásában a drónok is nagy szerepet kapnak majd. Merjük feltételezni, hogy olyan kérdéseket feszegetnek, vajon helyettesíthető-e egy pilóta a számítógéppel, hiszen egy hús-vér katona több dolgot mérlegel egy döntés meghozatala előtt, mint a gép. A forgatókönyvet Justin Marks már javában írja, a film IMAX 3D kiadásban kerül majd a mozikba, valamint Maverick szerepében Tom Cruise is visszatér. A rendező személye még egyelőre nem ismert, Ellison szerint reménykednek, hogy megtalálják azt a embert, aki át tudja venni a 2012-ben elhunyt Tony Scott munkakörét. A producer abban is biztos, hogy nem akarnak túl sok CGI-t használni, ugyanis Cruise híres arról, hogy a rizikósabb jeleneteket is kaszkadőr nélkül bevállalja.  

Mit szóltok a Top Gun 2-vel kapcsolatos fejleményekhez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)