Hirdetés

Kétórásra vágták Peter Jackson A hobbit trilógiáját

|

Topher Grace már nem először készített rajongói vágást egy népszerű franchise-ból.

Hirdetés

Topher Grace, a leginkább az Azok a 70-es évek-show-ból ismert színész befejezte A hobbit rajongói vágását; kétórás filmmé alakította Peter Jackson 434 perces trilógiáját.

Hirdetés

Korábban már a Star Wars előzménytrilógiából is készített egy ilyen művet 2012-ben, annak a Star Wars: Episode III.5: The Editor Strikes Back címet adta. A szerzői jogok miatt viszont nem tudta publikálni. Persze az internet rejtett kis bugyraiban azért megtalálható az anyag, de elég sokat kell keresgélni hozzá. 

Grace egy interjúban elmondta, hogy az új anyag szerkesztését a Spike Lee-féle BlacKkKlansman forgatásai után kezdte el. David Duke karakterének megformálása annyira kimerítette fejben, hogy szerette volna valami szórakoztató dologgal elfoglalni magát. Így jutott arra a döntésre, hogy egy filmmé egyesíti a három hobbit mozit.

Szerinte a történet eredetileg is elfért volna egy filmben, a vágáson pedig az eredeti J.R.R Tolkien könyv alapján dolgozott. A munka nagyon inspiráló volt számára, viszont azt is elmondta, hogy ez  számára csak egy hobbi, és várhatóan nem fog hivatalosan megjelenni a filmje. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)