Hirdetés

Törölték volna a Vasember barátjára fókuszáló Marvel sorozatot?

|

Az Armor Wars nem volt ott a Marvel hétvégi paneljén, a rajongók pedig már a legrosszabbtól kezdtek el tartani. A sorozat írója tisztázta a helyzetet.

Hirdetés

A Marvel komoly tűzerőt sorakoztatott fel a San Diego-i Comic-Conon megtartott paneljén: megmutatta a negyedik fázist záró Fekete Párduc 2 trailerét, valamint felfedte, hogy milyen filmekre és sorozatokra számíthatunk az ötödik és hatodik fázisban. Persze minden meglepetést nem lőtt le, tartogatott pár nagyágyút a szeptemberi D23 Expóra is, amik valószínűleg az időközben bejelentett 2024 utáni premierdátumok jelölnek. Noha a rajongók tobzódhattak a bejelentésekben, nem lehetett nem észrevenni, hogy néhány korábban felfedett Marvel-projekt hiányzott az eseményről, mint például a Deadpool 3, a Shang-Chi folytatása vagy éppen az Armor Wars. 

Hirdetés

Könnyedén lehet, hogy ezek a D23-on bukkannak majd fel vagy esetleg még később, de nincs okunk azt feltételezni, hogy törölték őket. Csakhogy az Armor Wars esetén mégis felmerült ez a spekuláció az interneten, mivel korábban arról szóltak a pletykák, hogy már ősszel elkezdhetik forgatni. A készítők oldaláról a sorozat vezető írója és showrunnere, Yassir Lester reagált a közösségi médiában. A Discussing Film fedezte fel, hogy Lester egy Instagram-sztoriban igyekezett megnyugtatni a követőit és biztosította őket arról, hogy a sorozat továbbra is készül, ami alapján szó sincs elkaszálásról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Ugyanakkor Lester azzal kapcsolatban semmit sem mondott, hogy tényleg elrajtolhat-e idén a forgatás. Az Armor Wars középpontjában Tony Stark cimborája, James Rhodes, azaz Rhodey áll majd (továbbra is Don Cheadle) megformálásában, aki Hadigépként viszi tovább Vasember örökségét. A széria az azonos című képregénysorozaton alapul, amelyben rossz kezekbe kerül a Stark páncéltechnológia, ezt pedig nyilván nem nézheti tétlenül Rhodey. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)