Hirdetés

Ezt a filmet torrentezték le idén a legtöbben

|

A sorozatok között már megtaláltuk az idei rekordereket, de vajon melyik film volt idén a legnépszerűbb a torrent oldalakon?

Hirdetés

Pont néhány nappal ezelőtt néztük meg, hogy melyik sorozatok pörögtek idén a legjobban a torrent oldalakon, most pedig kiderült, hogy a filmek közül ki nyeri meg ugyanezt a díjat.

Rengeteg ütős és legalább ennyi kevésbé maradandó film jelent meg idén, amelyek rekordmennyiségű bevételt termeltek a stúdióknak. Ez persze nem jelenti azt, hogy a torrent kevésbé népszerű módja lenne a filmezésnek, a fájlmegosztó pedig mindig egy érdekes (ha nem is túl etikus) mutatója volt annak, hogy melyik filmek voltak a legnépszerűbbek egy adott évben. A TorrentFreak a sorozatokhoz hasonlóan a filmeket is összesítette egy listán, amelyből kiderül, hogy idén Ryan Reynolds nagyszájú szuperhőse, a Deadpool volt a legnépszerűbb a letöltők között.

(A listán több filmnél is rossz bevételi adat szerepel)

Második helyen végzett a Batman V Superman: Dawn of Justice, viszont a rossz kritikákat követően elképzelhető, hogy ezek mögött a letöltések mögött inkább volt a kíváncsiság a motiváció, mint a garantált szórakozás. A többi helyen is főleg szuperhősös vagy fantasy filmek szerepelnek, de azért még éppen felfért Leonardo DiCaprio komolyabb hangvételű filmje, a The Revenant.

Szerintetek melyik volt a legjobb film az idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)