Hirdetés

Vajon melyik sorozatot torrentezték le a legtöbben idén?

|

Eljött az év vége, úgyhogy ismét megnézhetjük, hogy melyik tévésorozat volt a legnépszerűbb a torrentezők körében.

Hirdetés

A TorrentFreak portál ugye minden évben összeállítja annak a listáját, hogy melyik tévésorozatokat torrentezték le a legtöbben az adott évben. Természetesen idén is elkészült a lista, de igazság szerint túlságosan sok meglepetést nem tartalmaz.

Hirdetés

Ennyi évad után már valószínűleg mondani sem kell, hogy természetesen idén is a Trónok Harca vitte az első helyezést, ahogy az előző év és az azelőtti évben is. A legtöbb helyzet nem meglepő, hiszen visszatérnek azok a sorozatok, amelyek amúgy is gyakran vita tárgyát képzik az interneten (mint a The Walking Dead), viszont azért vannak meglepő újdonságok is, mint pl. az idén visszatérő A szökés vagy a Sherlock. Nézzük meg a teljes listát:

Ti mit gondoltok? Melyik helyezett lep meg a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)