Hirdetés

Ezek a legjobb Vaják zenei feldolgozások

|

A tehetséges zenészeket nem túl váratlan módon megihlette a Netflix The Witcher sorozatának legemlékezetesebb nótája, a Toss A Coin To Your Witcher.

Hirdetés

Sok emlékezetes pillanatot köszönhetünk a Vaják sorozatnak, az viszont teljesen bizonyos, hogy leginkább a Kökörcsin által előadott nóta égett bele a Netflix szériáját néző rajongók elméjébe. Nem tagadom, napjában többször én is azon kapom magam, hogy ezt a dalt dúdolgatom, és a közvetlen környezetemet is kezdem egyre inkább megfertőzni ezzel a szokásommal. A jelek szerint pedig nem vagyok egyedül ezzel.

Hirdetés

A mixek mesterei eléggé rácsúsztak a Netflix sorozatának pillanatok alatt híressé váló dalára, a Toss A Coin To Your Witcherre (nem mellékesen a magyar szinkronos verzió, a Jussát várja a Vaják is kiváló lett, ha még nem tettétek volna, akkor ezt is hallgassátok meg, a dallamtapadás garantált). Most viszont kifejezetten olyan átdolgozásokat szedtünk össze nektek, amelyek teljesen más stílusba ültetik át Kökörcsin dalát. Kezdjük rögtön a club mixekkel, amik simán pöröghetnének éjjelente bármelyik nívósabb szórakozóhelyen is. 

A keményebb muzsikák rajongóira is gondoltak szerencsére a Vaják-rajongó zenészek, így zúzós metal verziók is felkerültek a YouTube-ra a Toss A Coin To Your Witcher nótából. Mindenképp érdemes ezeket is meghallgatni, ha szeretitek a stílust. Dan Vasc saját változatáról már korábban írtunk, most jöjjön a többi hasonlóan remek feldolgozás. 

Végezetül itt hagynánk még nektek ezt a kis szösszenetet, ami végtelenül meta, egyúttal több, mint zseniális. 

Mivel gyakorlatilag percről percre jelennek meg új feldolgozások a dalról, titeket is arra biztatunk, hogy nyugodtan dobjátok be lent, a kommentek között saját személyes kedvenceiteket! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)