Hirdetés

Tovább bővül a Hang nélkül filmes univerzum

|

Két sikeres film után egy spin-off is érkezik a sztorihoz.

Hirdetés

2018-ban debütált a Hang nélkül című horror, mely a Paramount Pictures gondozásában készült Emily Blunt és John Krasinski főszereplésével. A készítők kifejezetten elégedettek lehettek, miután a produkció 390 millió dollár körül hozott, úgy, hogy mindössze 17 millióból gazdálkodtak a munkálatok során.

A folytatás ennek fényében nem is lehetett kérdés, ami még nagyobb sikert aratott, az USA-ban már 57 millió dolláros bevételnél jár, a világ többi pontján pedig még be sem mutatták, itthon június 17-től lesz nézhető a mozikban.

Hirdetés

Mint most kiderült, a Paramount Pictures rábólintott egy spin-off filmre is, mely tovább magyarázhatja a film világában történteket. 

A részletekről ugyan még nem sokat árultak el, de azt már tudjuk, hogy Jeff Nichols írja és rendezi majd a filmet, aki korábban az Éjféli látomás, a Mud, a Take Shelter és a Loving írója volt. Mind a négy általa írt produkció jó értékelésekkel rendelkezik, így van okunk bizakodni, hogy a Hang nélkül spin-off filmje is erős sztorival rendelkezik majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti megnézitek a Hang nélkül hamarosan debütáló második részét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)