Hirdetés

Tovább bővül a Robert Downey Jr.-féle Sherlock Holmes univerzum

|

Azt egyelőre nem tudni, hogy főszereplőként is visszatér-e Robert Downey Jr. az új Sherlock Holmes projektekben.

Hirdetés

Robert Downey Jr. neve hallatán valószínűleg mindenkinek Vasember ugrik be először, de nem szabad elfelejteni, hogy például két remek Sherlock Holmes mozival is megajándékozott bennünket a színész. A The Hollywood Reporter információi szerint pedig hamarosan újra visszatérhetünk ezeknek a filmeknek a világába.

Sajnos egyelőre még nem arról van szó, hogy esetlegesen a Sherlock Holmes harmadik részét kezdenék el forgatni, helyette inkább tévésorozatok készülnek.

Hirdetés

Elvileg két új Sherlock Holmes széria munkálatai kezdődtek el az HBO Maxnál, a sorozatok egyik producere pedig maga Robert Downey Jr. lesz. Arról viszont nem érkeztek hírek, hogy Sherlock Holmes szerepében is újra látni fogjuk-e Downey Jr.-t.

Csak a legkorábbi, tervezési fázisnál járnak ezek a projektek, szóval még az is elképzelhető, hogy menet közben simán kukázza őket az HBO, de valljuk be, nem lenne rossz újra Holmesként látni Robert Downey Jr.-t, és igazából az sem lenne ellenünkre, ha valamiféle spin-off szériákat kapnánk. Érdekes világot rakott össze anno Guy Ritchie a világ leghíresebb detektíve köré építve, és már elég régen mutatták be a 2011-es második részét, épp itt lenne az ideje valamiféle folytatásnak. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)