Hirdetés

Tovább bővült a Disney+-ra készülő Star Wars: Ahsoka sorozat stábja

|

Akciófilmeken edződött színésznőt igazolt le a Star Wars: Ahsoka sorozat.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, mikor érkezik majd meg a Disney+-ra az Ahsoka tévésorozat, melyben ismét Rosario Dawson alakítja Anakin Skywalker egykori tanítványát, Ahsoka Tanót. A stáb mindenesetre kezd alakulni. Az már biztos, hogy visszatér Hayden Christensen is, aki elég valószínű, hogy erőszellemként bújik újra Anakin Skywalker bőrébe. Kiderült az is, hogy a Star Wars: Lázadók animációs sorozatban megismert Sabine Wrent Natasha Liu Bordizzo fogja alakítani, illetve eddig ismeretlen szerepben felbukkan Ivanna Sakhno is.

Most viszont újabb nevezet írhatunk fel, ugyanis Mary Elizabeth Winstead is szerepelni fog a sorozatban.

Hirdetés

Mary Elizabeth Winstead neve leginkább olyan akciófilmekből lehet ismerős, mint a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), a Gemini Man, a negyedik és ötödik Die Hard mozi, továbbá láthattuk őt a Fargo tévésorozatban, sőt anno még a 2010-es Scott Pilgrim a világ ellenben is.

Kíváncsian várjuk, milyen szerep jut majd neki az Ahsoka sorozatban.

Hirdetés

A készülő Star Wars mozifilmek és tévésorozatok kapcsán egyébként nemrég külön videót készítettünk, ebben megtaláltok minden érkező projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)