Hirdetés

Tovább csúszhat a Fekete Özvegy bemutatója, az új Pixar mese teljesen elkerülheti a mozikat

|

Minden jel arra mutat, hogy idén már nem áll helyre a rend a filmiparban, vagy a végtelenségig csúsztatják a premiereket, vagy egyszerűen digitális platformokra költöztetik az új mozikat.

Hirdetés

A Variety információi szerint a Disney illetékesei jelenleg azt fontolgatják, hogy még a november 6-ra halasztott bemutatónál is tovább tolják a Fekete Özvegy premierjét. Ez könnyen azt jelentheti, hogy Scarlett Johansson önálló Marvel kalandja már csak 2021-ben fog megérkezni a mozikba az egész világon. A Pixar műhelyében készült Lelki ismeretek (Soul) esetében viszont elvileg más tervei vannak a stúdiónak.

Hirdetés

Hivatalosan november 20-án kellene megérkeznie a Lelki ismereteknek, de a Variety szerint a Pixar rajzfilmjét a Disney teljesen ki fogja venni a mozis naptárból, és nemes egyszerűséggel átpakolja azt a Disney+ streamingplatformra.

Az utóbbi időben gyakorlatilag az összes nagy stúdió elkezdte tovább halasztani a filmjeit, egyre inkább úgy tűnik, hogy a Tenet megbukott mint főpróba (ennek sikerének függvénye volt az, hogy a filmipar megpróbál-e 2020 végén újult erővel mozikba küldeni minél több korábban elhalasztott alkotást). Jelenleg az amerikai mozik nagyjából 70%-a tarthat nyitva, de érthető okokból a nézők a vetítések nagy részét elkerülik, keveseknek van kedve órákra beülni idegenekkel egy zárt térbe úgy, hogy közben az egész országban tombol a koronavírusjárvány.

Amíg a bemutatókra várakozunk, nincs mit tenni, be kell érnünk a filmek előzeteseivel. Ha esetleg valamiért lemaradtatok volna ezekről, vagy simán csak újra meg  szeretnétek őket nézni, akkor alábbi megtaláltok egy-egy trailert a Fekete Özvegyhez és a Lelki ismeretekhez is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)