Hirdetés

Tovább csúszik a Tenet premierje

|

A Warner Bros. jobbnak látta, ha kicsit eltolják a Tenet bemutatót, mivel Amerikában ismét megugrott a koronavírus-fertőzöttek száma.

Hirdetés

Újabban enyhülnek az egészségügyi korlátozások, emiatt egyre több helyen nyithatnak újra a szórakozóhelyek, és kulturális intézmények, köztük a mozik is. Noha rengeteg mozi premierjét halasztották jövőre, azért akad még pár alkotás, ami számot tarthat a figyelmünkre idén nyáron, ezek között pedig továbbra is ott van a Tenet, még ha egy kicsit halasztják is a premiert.

Hirdetés

Eddig úgy tűnt, hogy már jövő hónapban megpróbálhatjuk kibogozni Christopher Nolan legújabb filmes eszmefuttatását, hiszen július 31-re tűzték ki a premiert. Úgy néz ki, hogy az Egyesült Államokban megugró COVID-19 fertőzöttek száma miatt további szűk két hetet várnunk kell arra, hogy landoljon a mozikban a Tenet, így legkorábban augusztus 12-én láthatjuk majd a Robert Pattinson, John David Washington főszereplésével készült filmet.

"A Warner Bros. elhivatott, hogy moziban, szélesvásznon tárja a közönség elé a Tenetet, amint az üzemeltetők készen állnak és a közegészségügyi szolgálatok is szabad utat adnak."

- nyilatkozta a stúdió.

Azt is hozzátették, hogy sokkal rugalmasabban kezelik majd ezen film mozis bemutatóját, nem úgy állnak hozzá, mint egy hagyományos mozis megjelenéshez. Ez abban mutatkozik meg, hogy hét közepén érkezik a premier, hogy mindenki saját beosztása szerint mehessen a filmre, emellett hosszabb ideig lesz a mozik műsorán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)