Hirdetés

Tovább dübörög a Wednesday, ismét egy brutális nézőszámi mérföldkövet hagyott el

|

Gyakorlatilag a Netflix második legnépszerűbb angolnyelvű sorozata lett a Wednesday.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy könnyen az egész Netflix legsikeresebb sorozata lehet a Wednesday, hiszen az első héten 341,2 millió órán át nézték a sorozatot az előfizetők, két hét alatt pedig ez a szám 752,5 millió órára ugrott fel. Továbbra is remekül halad ebbe az irányba a Jenna Ortega főszereplésével készült széria, a Netflix pedig most bejelentette a háromhetes számokat.

21 nappal, vagyis három héttel a november 23-i bemutatója után a Wednesday átlépte a milliárdos álomhatárt, egészen pontosan 1,02 milliárd órányi lejátszásánál tart, ezzel párhuzamosan pedig már több mint 150 millió háztartásban nézték meg a sorozatot. 

Hirdetés

Háromhetes viszonylatban tehát a Wednesday beelőzte a Jeffrey Dahmer - Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori című sorozatot (aminek 60 nap kellett, hogy elérje az 1 milliárd órát). Ott tartunk tehát, hogy az angolnyelvű netflixes sorozatok közül már csak a Stranger Things negyedik évadát kell legyőznie a Wednesdaynek.

28 nap, vagyis négy hét alatt 1,35 milliárd óráig jutott el a Stranger Things negyedik felvonása, december 21-én pedig ki fog derülni, hogy a Wednesday le tudja-e ezt pipálni - A Jeffrey Dahmer-sztori egyébként 28 nap alatt "csak" 856,2 milliárd órát tudott felmutatni.

Hirdetés

Ha egyébként megtanulnád Wednesday különleges táncát, akkor ebben is tudunk segíteni, ha pedig próbára szeretnéd tenni tudásodat a sorozat kapcsán, a kvízünknek érdemes nekiveselkedned

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)