Hirdetés

Továbbra is készül Rian Johnson Star Wars trilógiája

|

A levegőt azért ne tartsátok vissza, amíg Az utolsó Jedik rendezőjének projektjéből lesz valami.

Hirdetés

A kilencedik epizóddal befejeződött a Skywalker család története és egyúttal a legutóbbi Star Wars trilógia is lezárásra került, amelyet J.J. Abrams indított el Az ébredő Erővel, majd a Rian Johnson által jegyzett és igencsak megosztóra sikerült Az utolsó Jedik után ő is fejezte be a még felemásabb Skywalker korával.

Bár pár éve még úgy volt, hogy Johnson a negatív visszhangok ellenére megalkothat egy újabb trilógiát, azonban hosszú ideig csend volt a projekt körül, a Disney nagy bejelentésdömpingjében sem kapott helyet. Ezt pár hete maga Johnson törte meg azzal az infóval, hogy továbbra is tárgyal a Lucasfilmmel, azonban konkrétumok nem hangzottak el. 

Hirdetés

Ezúttal a USA Today újságírója, Sarah Wilson osztott meg egy helyzetjelentést Twitteren, akinek sikerült a napokban interjúznia a rendezővel, és úgy érezte, hogy a közösségi médián keresztül kell megnyugtatnia azokat, akik várják pozitív híreket várnak (vagy éppen felbosszantani azokat, akik a hátuk közepére sem kívánják ezeket a terveket).

Wilson szerint Rian Johnson Star Wars trilógiája továbbra is készül, és bár nincs semmilyen premier vagy határidő, mivel a rendezőnek vannak más projektjei is (mint például a Tőrbe ejtve folytatása), azonban meg fog valósulni. 

Akárhogy is érezzünk Az utolsó Jedik iránt, az nem hangzik rosszul, amit Johnson korábban felvázolt a trilógia kapcsán: egyetlen történetet mondana el a három film, új helyekre mennénk, új arcokkal ismerkednénk meg, egy teljesen új sztorival bővülne a Star Wars univerzum. Tekintve, hogy a Skywalkerektől nehezen tud elszakadni a franchise, ez talán nem lenne rossz irány. 

Ti adnátok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)