Hirdetés

Toxikus Bosszúállóvá válik a Trónok harca színésze

|

Peter Dinklage egy 1984-es film remake-jében bukkanhat fel, de ennek semmi köze a Marvelhez.

Hirdetés

1984-ben jelent meg A Toxikus Bosszúálló, ami egy tipikus B kategóriás mozi volt az alacsony költségvetésű darabokra utazó Lloyd Kaufman-Michael Herz páros rendezésében és Joe Ritter forgatókönyve alapján. A történet középpontban egy takarító (Mitch Cohen) áll, aki egy torz szuperhőssé válik, miután beleesik egy mérgező vegyszerekkel teli hordóba.

A sztori modernizálása régóta foglalkoztatja a filmeseket, 2010-ben hallhattuk az első híreket a remake-ről, azóta viszont rengetegen megfordultak a projekt körül, egy alkalommal még Arnold Schwarzenegger is tárgyalásokat folytatott a főszerepről, ám a Terminator: Genisys közbe szólt.

A jogokat végül 2018-ban megszerezte a Legendary Pictures, egy évvel később pedig leszerződtették Macon Blairt (Tartsd bent a sötétséget, 104-es szoba) forgatókönyvíróként és rendezőként. 

Hirdetés

A Deadline szállította a legújabb fejleményt, miszerint a projekthez csatlakozott a Trónok harca sorozat sztárja, Peter Dinklage, akit az utóbbi években olyan emlékezetes filmekben láthattunk, mint a Bosszúállók: Végtelen háború és a Három óriásplakát Ebbing határában. Az eredeti alkotás rendezői, Lloyd Kaufman és Michael Herz producerekként támogatják a remake-et. 

A Toxikus Bosszúálló az ígéretek szerint egy kortárs újragondolás lesz, ami állítólag felforgatja a szuperhősfilmek műfaját, ahogy azt a Deadpool tette 2016-ban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)