Hirdetés

Toy Story 4 - nem kell már sokáig várni a folytatásra

|

A Disney és a Pixar bejelentette, mikor számíthatunk a Játékháború következő felvonására.

Hirdetés

Disney a közösségi médián keresztül adta a tudtunkra, mikor is várható a népszerű Toy Story széria következő epizódja. Napra pontos dátumot kaptunk, ami szerint több mint egy hónappal a negyedik Avengers mozi után kerülnek megint a főszerepbe a gyerekjátékok. 

Hirdetés

Egészen pontosan 2019. június 21-én, tehát 9 évvel a harmadik részt követően kerülhet mozikba a Toy Story 4. Az eddig felröppent pletykák szerint a negyedik rész nem közvetlen folytatása lesz a Toy Story 3-nak, ami érthető is, hiszen az utolsó kaland végén a játékok új gazdát kaptak Bonnie személyében. Elvileg a Toy Story 4 Woody és Bo Peep szerelmi viszonyára koncentrál majd, annak ellenére, hogy a legutóbbi epizódból a pásztorlányka teljesen kimaradt. 

Nem véletlen, hogy ennyit kellett egyébként várni a negyedik epizód premierjének bejelentésre. Eredetileg Rashida Jones és Will McCormack feleltek volna az animációs film forgatókönyvéért, de "kreatív nézeteltérések" miatt otthagyták a Pixart. Januárban már arról érkeztek hírek, hogy az a Stephany Folsom vette át az írást, aki a Thor: Ragnarok szkriptjébe is besegített. A jelek szerint az íróváltás nem tolta el túlzottan a projektet, hiszen jövőre már nézhetjük is a legújabb Toy Storyt. 

Ti várjátok a Toy Story 4-et? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)