Hirdetés

Változtatást követel a PETA a Toy Story 4 egyik visszatérő karakterén

|

Nem gondoltuk volna, hogy az egyik legártatlanabb karakterrel lesz valaha is probléma.

Hirdetés

Egy egészen meglepő kérést továbbított a PETA a Disney-Pixar felé.

Hiába kapott egy gyönyörű lezárást a Toy Story-trilógia, kilenc év után mégis csak elkészül a negyedik rész, amiben a már jól ismert és megszeretett karakterek is visszatérnek. Azt azonban soha nem gondoltuk volna, hogy a filmek pásztorlány-babája, Bo Peep fogja felhergelni a PETA embereit.

Hirdetés

A nemes cél által vezényelt, állatokért működő szervezet egy apró részletét, pontosabban eszközét kifogásolja az első rész óta ismert figurának. Bo Peep habos-babos öltözékét ugyanis egy pásztorbot egészíti ki, ami a PETA szerint a juhok elleni erőszak szimbolikus eszköze. A szervezet arra a hivatkozik, hogy a bot kampós végét egykor a juhok lábába vagy nyakába mélyesztették a gyapjúipar dolgozói, a könnyebb és gyorsabb terelés érdekében.

Lauren Thomasson, a PETA filmekért felelős részlegének a menedzsere így fogalmazta meg kérését:

Egy "badass" Bo Peep valószínűleg a baromfi kopasztókat kólintaná fejbe, mintsem a birkákat. Egy olyan szimbólumnak, ami az állatok feletti dominanciát képviseli a múltban van a helye, nem pedig a Toy Story 4-ben. Meg tudnák esetleg fontolni, hogy eltávolítják Bo Peep pásztorbotját a végleges animációból?

A szervezet azt javasolja a Pixarnak, hogy próbáljanak meg egy modernebb, inspirálóbb külsőt kölcsönözni a karakternek. A Disney egyelőre nem reagált a kérésre.

Mit gondoltok, szerintetek is fontos lenne ez a változtatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)