Hirdetés

Toy Story 4 bejelentés - folytatódik a gyermekkorunk

|

A Pixar készíti a Toy Story következő epizódját, ami ha olyan jó lesz, mint a korábbi három, akkor nagyon jó hír. A végtelenbe és negyedszerre is tovább!

Hirdetés

Kevés néző - legyen az férfi vagy nő - bírta megállni, hogy eltörjön nála a mécses a Toy Story 3 végén, a Pixar ugyanis mindig jó volt abban, hogy megérintse a mesekedvelők szívét. Ezért olyan nagy öröm, hogy folytatják a sorozatot.

A Disney vezérigazgatója, Bob Iger a minap bejelentette, hogy készül a Toy Story 4 (3D-ben is) és 2017 júniusától bárki megtekintheti a mozikban. A rendező az a John Lasseter, akinek az első két részt is köszönhetjük (a Toy Story 3-at Lee Unkrich jegyezte), és aki két Oscar-díj boldog tulajdonosa. A forgatókönyvet Rashida Jones és Will McCormack írják, akik korábban egyetlen szkriptet írtak (Celeste és Jesse mindörökre), mivel inkább színészként aktívak, de a sztoriból olyan Pixar-nagyágyúk is kiveszik a részüket, mint Lasseter, Unkrich, Andrew Stanton és Pete Docter. Nem kell félni.

A szinkronhangok közül várhatóan Tom Hanks (Woody) és Tim Allen (Buzz Lightyear) is visszatérnek, bár ez nekünk, magyaroknak nyilván kevésbé fontos.

Örültök a bejelentésnek? Melyik a kedvenc részetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)