Hirdetés

Íme a Toy Story Andyjének szobája a valóságban

|

Vannak igazán elhivatott rajongók, akik szó szerint évek munkájával hoznak össze olyan alkotásokat, amiktől leesik az állunk. Egy csapat nemrég a Toy Story-sorozat legfontosabb helyszínével készült el - a valóságban!

Hirdetés

Van egy csapat, akik egy elég durvának hangzó projekten dolgoznak rendkívüli elhivatottsággal: az a céljuk, hogy újraforgassák valós kellékekkel a Toy Story 3-at. Ezzel kapcsolatban egy egészen fontos mérföldkőhöz érkeztek, ugyanis sikerült a valóságban újraalkotniuk Andy szobáját, a végeredmény pedig elképesztő lett.

Részben a kellékekre fordított rengeteg időnek és energiának, részben a fényképezés módjának köszönhetően gyakran nem is olyan egyszerű megmondani, melyik képen látjuk a rajongók munkáját, és melyik a Pixar filmjének egyik pillanatképe. Nézzétek:

Rengeteg kelléket, így például Andy posztereit saját maguk készítettek el, így nem csoda, hogy a 2011 óta folyó projektből nagyjából két évbe telt csak a hálószoba megépítése. Máskor viszont kifejezetten szerencsések voltak, a szobaajtón található céltáblát például 5 dollárért találták egy turkálóban.

Arra tippelni sem mernénk, hogy mikorra készülhet el a Toy Story 3 "élő" feldolgozása, de néhány rövid jelenetet már megmutattak a készítők abból, hogyan tervezik lemásolni a film látványvilágát.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)