Hirdetés

Traileren a Csillag Patrikra épülő SpongyaBob sorozat, a premierdátum is megvan

|

Patrik hamarosan saját műsorának csillaga lesz.

Hirdetés

A Nickelodeon nagyon tolja a The Patrick Star Show érkezését, nem kis részben azért, mert a széria fontos sarokköve lesz a Paramount+ streaming szolgáltatás felhozatalának.

Persze ettől függetlenül a tévében is felbukkan majd mindenki kedvenc tengeri csillaga, és hozza az egész családját: a SpongyaBob spin-off széria központjában a família lesz, meg persze Patrik saját showja.

Az új trailerben láthatjátok főbb karaktereket, és a premierdátumot, ami egyébként július 9. lesz. Minden új epizódot péntek este fognak levetíteni.

Hirdetés

Íme az első kedvcsináló:

Ugyan a The Patrick Star Show nagyrészt Patrikról és családjáról szól majd, azért lesznek visszatérő barátok, köztük természetesen Spongyabob Kockanadrág is, szóval a régi rajongóknak mindenképpen érdemes majd egy próbát tenniük az új sorozattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)