Hirdetés

Traileren és poszteren a Willow sorozat

|

Az 1988-as fantasy film folytatásaként érkező Disney+ projekt még idén felkerül a streaming oldalra, a hangulatot pedig most egy új trailer is megalapozza.

Hirdetés

A Star Wars és Marvel projektek kereszttüzében nem lepődnénk meg, ha elsiklott volna a tény, miszerint érkezik a Willow című kult klasszikus folytatása. Az azonos nevű sorozat még idén novemberben elindul majd, és a főszerepet ugyanaz a Warwick Davis alakítja majd, aki az 1988-as filmben is szerepelt.

Ahogy a Disney minden új projektje, így ez is jelen volt a D23 Expón, ahol találkoztunk a sorozat új poszterével, és ahol az új trailert is bemutatták.

Hirdetés

A Sárkányok háza és a Hatalom gyűrűi között erre az apró kalandra is érdemes lesz odafigyelni. Willow Ufgood ezúttal egy kis csapat tagjaként fog kalandozni, aminek vezetője elkeseredetten próbálja megmenteni a ikertestvérét.

A látvány a helyén van, és a hangulat is kellően varázslatosnak tűnik egy szórakoztató fantasy kalandhoz. Reméljük, hogy a november 30-án esedékes premierepizód annyira elbűvöl majd bennünket, mint a fenti trailer.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)