Hirdetés

Trailert és megjelenési dátumot kapott az Invincible 2. évada

|

A rajongók régóta várják már, hogy visszatérjen Robert Kirkman korhatáros szuperhős-sorozata, az Amazon Prime Video pedig végre elárulta, hogy mikor számíthatunk rá.

Hirdetés

Miután berobbantak a szuperhősök a mozikba és a kisképernyőkre, a nézőknek szüksége volt arra, hogy kapjanak egy nem szokványos élményt is, ami nem finomkodik. Az Amazon Prime Video ezt két sorozattal is meg tudta nekik adni és mindkettő hatalmas siker lett: a The Boys és az Invincible. 

Ám amíg a 2019-ben indult The Boys-nak idén már a negyedik évada debütál és megkapjuk az újabb spin-offját is a Gen V képében, a Robert Kirkman képregénye alapján készült és 2021-ben bemutatkozott Invincible-lel kapcsolatban csupán annyi volt biztos, hogy készül még két évad. 

Hirdetés

A készítők is tisztában vannak vele, hogy a rajongók mennyire várják, hogy Invincible (Steven Yeun) visszatérjen, ezért stílusosan egy olyan trailerrel jelentették be a megjelenés időintervallumát, ami vicces körítéssel ugyan, de szó szerint erre reflektál egy kávézóban játszódva: 

A videó alapján tehát 2023 végén jön az Invincible második szezonja továbbra is Ryan Ottley és Cory Walker írásában, amely az elsőből kiindulva nem fog spórolni az erőszakkal, a nyers tálalással és a remek történettel sem. Várhatóan visszatér majd minden fontosabb színész szinkronizálni, így többek között J.K. Simmons (Omni-Man), Mark Hamill (Art Rosenbaum), Sandra Oh (Debbie), Walton Goggins (Cecil), Zazie Beetz (Amber), Jason Mantzoukas (Rex) és Seth Rogen (Allen) is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)