Hirdetés

Trailert kapott a Disney új animációs filmje, ami olyan lesz, mint a Kincses bolygó

|

Olyan sztárok adták a hangjukat hozzá, mint Jake Gyllenhaal és Dennis Quaid.

Hirdetés

Amikor a közelmúltban írtam a Pinokkió kritikát, elgondolkodtam rajta, hogy milyen Disney rajzfilmekből látnék szívesen élőszereplős változatot. Két cím ugrott be rögtön: a 2001-es Atlantisz: Az elveszett birodalom és a 2002-es A kincses bolygó. A vállalat egyelőre még egyiket sem jelentette be, viszont a következő animációs filmje, a Fura világ (Strange World) legalább mindkét említett klasszikust megidézi a legelső kedvcsináló alapján. 

A történet középpontjában a Clade felfedezőfamília áll, a tagok között dúló ellentétek azonban veszélyeztetik a legújabb és eddigi legfontosabb küldetésüket.

Hirdetés

A család fontosságát, a generációk egymáshoz való viszonyát és a felfedezés iránti vágy kettősségét is hangsúlyozó sztori feltérképezetlen és veszedelmekkel teli földre kalauzol majd el minket, ahol fantasztikus lényekre csodálkozhatunk rá - és a trailerben elhangzottakkal ellentétben nem mindegyik halálos. 

Az eredeti változatban olyan színészek kölcsönzik a hangjukat a főbb karaktereknek, mint Jake Gyllenhaal (Éjjeli féreg, Donnie Darko), Dennis Quaid (Holnapután, Sárkányszív), Lucy Liu (Kill Bill, Charlie angyalai), Alan Tudyk (Firefly, Zsivány Egyes), Gabrielle Union (Bad Boys 2, Los Angeles legjobbjai) és Jaboukie Young-White (Gyilkos a házban, American Vandal). 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Fura világot Don Hall (Micimackó, Hős6os) rendezte Qui Nguyen (Raya és az utolsó sárkány, A Társadalom) forgatókönyve alapján. A jelenlegi tervek szerint az animációs film november 24-től lesz látható a hazai mozikban, szóval felfedezőfelszerelést elő, hamarosan indul az expedíció. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)