Hirdetés

Trailert kapott a Kenneth Branagh nevével fémjelzett Halál a Níluson

|

Ezúttal olyan színészek között nyomoz Hercule Poirot, mint Gal Gadot, Armie Hammer és Emma Mackey.

Hirdetés

A Gyilkosság az Orient Expresszen legutóbbi feldolgozásában Kenneth Branagh kalauzolta el a nézőt Agatha Christie rejtélyekkel teli világába, és szerencsére a próbálkozás nem futott vakvágányra, így - ahogyan arra a film befejezése is utalt - Hercule Poirot visszatér, méghozzá egy másik kedvelt Christie-regény, a Halál a Níluson adaptációjában. Akárcsak az Orient Expressznél, úgy ezúttal is ismerős arcok bújnak az utasok - és egyúttal a potenciális gyilkosok - bőrébe. 

Hirdetés

A forgatókönyvért az a Michael Green (Logan, Szárnyas fejvadász 2049, Amerikai istenek) felel, aki már a Gyilkosság az Orient Expresszent is írta. A sztoriról eleget mesél az első trailer, ami viszont a stábot illeti, az 1978-as filmhez hasonlóan (Bette Davis, Mia Farrow, Maggie Smith, Angela Lansbury, David Niven) ezúttal is ismerős arcokkal töltötték meg a szereplőgárdát. Hercule Poirot képében természetesen továbbra is Branagh-t láthatjuk, mellette pedig feltűnik Gal Gadot (Wonder Woman), Armie Hammer (Az U.N.C.L.E. embere, Szólíts a neveden), Emma Mackey (Szexoktatás), Rose Leslie (Trónok harca, Diane védelmében), Annette Benning (Amerikai szépség, Inkább lennék özvegy), Leitita Wright (Fekete Párduc, Black Mirror) és Russell Brand (Arthur, Felhangolva).

A Halál a Níluson hazai premierje október 22-én várható. Ti el fogtok menni megnézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)