Hirdetés

Trailert kapott az új Tini Nindzsa Teknőcök film, ami a Pókverzum stílusában készült

|

A Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz igazi sztárgárdával készült el.

Hirdetés

A Michael Bay nevével fémjelzett élőszereplős próbálkozásokból nem fogunk többet kapni, viszont ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem készül Tini Nindzsa Teknőcök film: a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (magyarul Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz) egy a Pókember: Irány a Pókverzum és a Mitchellék a gépek ellen stílusában megvalósított animációs darab lesz Brendan O' Brien (Rossz szomszédság 1-2) és Jeff Rowe (Mitchellék a gépek ellen) és Kyle Spears (Medvetesók) rendezésében.

A legújabb TMNT film karaktereit olyan színészek szinkronizálják, mint Jackie Chan, Giancarlo Esposito, Paul Rudd, John Cena és Seth Rogen, igazi sztárgárdát kapunk, és az alábbi kedvcsinálónak köszönhetően már meg is hallgathatjuk, hogy mennyire passzolnak a párosítások. 

Hirdetés

A Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káoszban a harcos tekik fiatal változataira fókuszálnak, akik szeretnének normális életet élni New Yorkban, mint a hétköznapi tinédzserek, de ez nem megy könnyen. Bár szereznek egy új barátot April O'Neil személyében, de közben összeakasztják a páncéljukat egy bűnszervezettel is, amely sokkal veszélyesebb, mint hitték. De az első előzetes inkább még csak a hangulatra, a humorra és a karakterekre koncentrál, mintsem a fenyegetésekre: 

A filmet augusztus 10-én fogják bemutatni a hazai mozik. Nektek hogy tetszik eddig?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)