Hirdetés

Négy új Transformers film készül a következő tíz évben

|

Reméljük nem untatok rá a Transformers filmekre, mivel a következő évtizedben bőségesen el leszünk látva folytatásokkal.

Hirdetés

Aki azt hitte, hogy a 2017-ben a mozikba kerülő ötödik Transformers film után pihenni mennek az alakváltó robotok, az bizony nagyon tévedett, ugyanis újabb folytatásokat jelentett be a Hasbro. És ezek csak a számozott epizódok, az esetleges filmes mellékágakról és a rajzfilmekről még nem is beszéltünk.

Azt már eddig is nagyon jól tudtuk, hogy a Paramount Pictures tovább szeretné ütni a vasat és egy pillanatig sem hagyná azt, hogy Optimus Prime és járművekké alakuló cimborái kimenjenek a köztudatból. A Transformers 5 forgatása 2016 júniusában indul, a forgatókönyvért pedig Akiva Goldsman felel, a rendezőt viszont nem ismerjük. Ezt a részt egy animációs film fogja követni, mely a robotok hazáját, a Cybertron bolygót mutatja be. A sorozatért felelős írói kerekasztal itt még nem álltak meg, és három hónapos ötletelés eredményeképpen előrukkoltak a nagy bejelentéssel: a Transformers 5 után érkezik majd a 6, és a 7, no meg a 8 is.

Az ötödik rész 2017-ben, a hatodik 2019-ben, a hetedik 2021-ben, a nyolcadik epizód pedig 2023-ban kerül a mozikba.

Jöhet viszont bármennyi folytatás, nekem még mindig az 1986-os rajzfilm jelenti az igazi Transformers élményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)