Hirdetés

Transformers 5 - íme az egyik új Autobot

|

Michael Bay közzétett egy fotót, amin a Transformers: The Last Knight egyik új alakváltó robotja látható a női főhős társaságában.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a járművekké alakuló robotok ötödik kalandját Transformers: The Last Knight címen kell majd keresni a mozikban, valamint az is kiderült, hogy Anthony Hopkins is szerepet kap a filmben. A forgatás Kubában zajlik, a rendező, Michael Bay pedig most megmutatta az egyik új Autobotot, aki a jó oldalt erősíti majd.

Az alábbi képen a Squeaks nevezetű robot látható, akivel eddig még nem találkozhattak a rajzfilmek nézői és a képregények olvasói sem, hiszen teljesen új karakterről van szó, akit a filmkészítők találtak ki. A rajongók máris elkezdtek ötletelni, hogy ki is lehet valójában az új robot. Egyes feltevések szerint ő a Junkionok egyike. Ez a csapat a Transformers: The Movie rajzfilmből lehet ismerős, vezetőjük halálian jópofa Wreck-Gar volt. Azok kedvéért, akiknek esetleg kimaradt ez a klasszikus animációs csoda, gyorsan mutatom, kiről van szó (ő a bal oldali robot):

Ha ez igaznak bizonyul, akkor még közelebb kerülünk ahhoz a jelenleg nagyon népszerű teóriához, hogy az új Transformers film főgonosza maga Unicron, a bolygóméretű robot lehet, hiszen ő is szerepelt az említett rajzfilmben.

Nézzétek meg az új robotot Isabela Moner, a Transformers: The Last Knight női főszereplője, valamint Michael Bay társaságában.

Ha minden jól meg, a Transformers: The Last Knight 2017 június 23-án kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)