Hirdetés

Transformers 5 - teaser videó mutatja meg az új címet

|

Kiderült, milyen címmel kell majd a mozikban keresnünk a Transformers sorozat ötödik részét.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Michael Bay visszatér a Transformers 5-re, de egy Instagramon közzétett rövid videónak köszönhetően most már a legújabb alakváltó robotos film pontos címére is fény derült.

A Hasbro egy kicsit sem szeretne lassítani az iramon, sőt, egy kazalnyi új Transformers filmet beterveztek a következő évekre. A 2017. június 23-án a mozikba kerülő következő számozott rész címét ebben a teaserben leplezték le:

Calling all #Autobots: Optimus Prime is ready for battle. Are you? #transformers

Transformers (@transformersmovie) által közzétett videó,

Bizony, Transformers: The Last Knight lesz az ötödik epizód címe, melyben újra Mark Wahlberget láthatjuk a főszerepben. Egy kard is feltűnik a teaserben, ezt a fegyvert már forgatta korábban Optimus Prime. A kísérő szöveg szerint a Fővezér mér készen áll a harcra. Jövőre az is kiderül, egészen pontosan kivel is csap majd össze. A film forgatása ezen a héten fog elindulni Kubában. 

Ti várjátok már az új Transformers mozit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)