Hirdetés

Egy animációs Transformers film is készül, Cybertron lesz a fő témája

|

A transformerek hazája rengeteg érdekes sztorit tartogat, ezeket pedig inkább animációs formában vinné képernyőre a stúdió.

Hirdetés

Ugyan a Bumblebee nem tömte tele a kasszákat, de mind a kritikusoknál, mind a rajongóknál jól szerepelt, ez pedig újra felkeltette az érdeklődést a franchise iránt. A Paramountnak már több terve is van a lendület fenntartására.

Hirdetés

Egyik ezek között egy animációs film megvalósítása, ami Cybertronon (a transformerek bolygóján) játszódna. A Paramount korábban összegyűjtött egy csomó írót, akik együtt ötleteltek a sorozat esetleges folytatásain, az így létrehozott ötletbörzén pedig egy csomó filmterv megszületett. Ezek közül az egyik teljes egészében a transformerek világán játszódott volna, de a többi tervezett projekthez hasonlóan erről sem hallottunk hosszú ideje. Most viszont úgy néz ki, hogy némi módosítással ugyan, de ez az ötlet végül meg fog valósulni.

"Igazából dolgozunk is már egy animációs filmen, ami a teljes Cyrbertron mitológiát feldolgozza majd. A rajongók imádni fogják."

- mondta a franchise producere, Lorenzo di Bonaventura. Bonaventura szerint az antropomorf robotok hosszú történelme és rengetek izgalmas háborús esemény vár feldolgozásra, a csapat pedig alig várja, hogy mindezt vászonra vigye. A Pókember: Irány a Pókverzum! megmutatta, hogy egy animációs filmet is komolyan tud venni a közönség, így feltételezhetően több hasonló projektet fogunk látni majd a jövőben.

Nektek tetszik az ötlet, hogy végül animációs formában készül el a Cyrbertron mozi? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)