Hirdetés

Transformers: Az utolsó Lovag - az új trailerben megismerjük a csapat legifjabb tagját

|

Befutott a Transformers: Az utolsó lovag második előzetese, amiben bemutatkozik Izabella, Cade Yeager csapatának legfiatalabb segítője.

Hirdetés

Az már a Transformers: Az utolsó Lovag első előzeteséből is kiderült, hogy Mark Wahlberg karaktere, Cade Yeager sokféle szövetségestől kap majd segítséget a legújabb csetepatéban. A második előzetes közülük vesz egy szereplőt górcső alá.

A Laura Haddock és Sir Anthony Hopkins által alakított brit duó mellett egy tiniszínészt is a csapathoz adtak a készítők, Isabela Moner karaktere pedig rögtön a középpontjába került a második előzetesben. A lány látszólag a robotokkal kapcsolatos ismereteivel járul majd hozzá a küldetés sikeréhez, de persze a Transformers: Az utolsó lovag friss trailerében sem csak gépekkel bütykölnek a szereplők, hanem akad néhány látványos akciójelenet is. A videó hangulatából ítélve egyébként az is kifejezetten egyértelmű, hogy Izabella személyében egy menő, erős női karaktert is szerettek volna a sztoriba építeni a forgatókönyvírók.

Mit gondoltok, elég érdekes lesz az új Transformers film sztorija, vagy elsősorban a látvány viszi majd el a hátán Az utolsó lovagot is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)