Hirdetés

Nem kap folytatást a Transformers: Az utolsó lovag, Michael Bay tényleg kiszállt

|

Teljesen új irányt vesz a franchise, amelynek valószínűleg Űrdongó lett az útjelzője.

Hirdetés

Michael Bay tényleg végzett a Transformers sorozattal, és Az utolsó lovag folytatás is a kukába került. Maga a franchise vezetője, Lorenzo Di Bonaventura erősítette meg a hírt, aki egyébként néhány hete még nagyon mást nyilatkozott.

Hirdetés

Márciusban még arról volt szó, hogy mind az Űrdongó, mind Az utolsó lovag megkapják a folytatásukat, aztán megérkezett az új bejelentés:

"Azt hiszem Bay elég világossá tette, hogy ugyan szerette azt, amit csinált, már nem akarja csinálni többé. Mi fogunk majd írni egy forgatókönyvet. Michael kijelentette, hogy ő ebben nem akar részt venni. Nem hibáztatom, hiszen rengeteg időt, egy évtizedet töltött el ezzel."

Amikor felmerült a kérdés, hogy az új forgatókönyv esetleg Az utolsó lovag folytatásához lenne-e, Bonaventura egyértelműen kijelentette, hogy nem lesz folytatása annak a filmnek. Persze több más Transformers projekt készül, élükön az Űrdongó következő részével, ami kihozta a franchise-t egy elég durva mélyrepülésből.

Ti örültök ennek az iránynak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)